Life is beautiful if you are on the road to somewhere

— Orhan Pamuk

Wat verwachten van deze Tour ? Een combinatie van zalig rijden op rustige wegen en een ontdekkingstocht van een groen stukje Frankrijk. Unieke plekjes waar je alleen niet zo makkelijk komt. Je maakt kennis met de koninklijke allures van Chantilly. Verblijven in een elegant, romantisch hotel met alle hedendaags comfort. De rit eindigt op zondag in de Champagnestreek. Uiteraard nog enkele verrassingen…

Dag 1

 

Ontbijt :

De startlocatie houden we nog secret. Het is een speciale plek, bij een bekende Vlaming in de buurt van Oudenaarde, België.

Lunch :

Na een gevarieerde rit stoppen we onderweg op een uitgelezen plek voor een lunchbuffet.

Namiddag :

Na de middagpauze rijden we  richting Chantilly. Bezoek op eigen tempo het kasteeldomein.

Daarna richting hotel,Tiara Chateau Mont Royal 5*. Voor de liefhebbers nog mogelijkheid te relaxen in de wellness.

Avond :

Na het aperitief staat een hoogstaand culinair diner klaar. Afsluiten doen we in de gezellige bar van het hotel.

Dag 2

 

Ontbijt :

Na het uitgebreid ontbijt volg je een mooie route naar de Champagnestreek. Een rit van een goede 2 uur. Daar word je verwacht voor een champagne-degustatie bij een lokaal champagnehuis dat vol passie kwaliteitsvolle bubbels maakt.

Lunch :

Een heerlijke lunch op een magische plek : Chateau de Fere, Eén van de bekendste hotels uit de omgeving.

Namiddag :

Na de lunch rijd je richting het oude Formule 1 circuit van Reims. Een ideale plek voor een fotoshoot. De liefhebbers kunnen vlakbij nog een koffie drinken en dan gaat het huiswaarts.

 

PRIJS

 

REGLEMENT

Wat zijn de regels voor deze Tour ? Met welke auto kan worden deelgenomen ?

RUFIE wenst in de eerste plaats autoliefhebbers samen te brengen. De passie voor de automobiel is belangrijker dan het al dan niet beschikken over een zeer exclusieve sportwagen. Elitair doen staat niet in ons woordenboek. De gemiddelde klant van RUFIE beschikt vaak over een Porsche, oud of nieuw. Voor deze Tour staan we zeker open van vele andere merken, liefst met een sportief karakter. Verschillende merken bij elkaar is stof voor leuke uitwisselingen en boeiende gesprekken. Voel aub geen drempel en contacteer ons als je twijfelt.

Je wordt geacht met het reglement akkoord te gaan bij de inschrijving.

Het volledige reglement vind je hier : Volledig Reglement Chantilly The Tour