PROGRAMMA

Datum : 22– 23 april 2018

Fabrieksbezoek Porsche Stuttgart

Bezoek Porsche Museum, Klassikstadt, Motorworld mogelijk

Te combineren met Porsche Days Club Francorchamps

Rit naar Weissach en bezoek aan de shop

Overnachting in 4* hotel met score van 9,1

Zaterdag 21 april

 

RUFIE is verheugd deze klassieker te kunnen aanbieden. Een fabrieksbezoek bij Porsche is altijd de moeite waard.

We hebben er nog een paar leuke extra’s aan toegevoegd. Kortom, een weekend om niet te missen. Maximum 15 personen worden toegelaten. Het zou dus wel eens voor de snelle beslissers kunnen zijn.

Combineren met Porsche Days ?

Hetzelfde weekend gaan ook de Porsche Days in Francorchamps door. De Tour start op zondag met een ontbijt in het beste hotel van Francorchamps. Gelegen vlak aan het circuit.

Waarom al niet op zaterdag komen genieten van de Porsche Days ? En ’s avonds overnachten in Francorchamps.

Dan ben je zondagmorgen al vlakbij voor deze Tour. Twee vliegen in één klap.

Zondag 22 april

 

Ontbijt Hotel de la Source

De Tour gaat van start in Francorchamps.

Na briefing en ontbijt rijden we met de wagen richting Stuttgart. Een rit van 4 à 5 uur.

In de namiddag is er tijd om het Porsche Museum te bezoeken. Dit doe je best vandaag, want op maandag is het Museum gesloten.

Heb je nog niet genoeg auto’s gezien, dan kan je Motorworld in Böblingen er nog bij nemen. Een shoppingcenter voor de autoliefhebber !

Dineren en overnachten doen we in hotel Mövenpick. Een goed uitgerust 4*hotel  met een ondergrondse parking waar je wagen veilig staat.

Eerst samen aperitieven en dan aan tafel in een gereserveerde ruimte voor ons groepje. Dranken zijn inbegrepen bij het menu.

Maandag 23 april

Bezoek Porsche Zuffenhausen :

Klaar voor het hoogtepunt van deze reis ? Bezoek het kloppend hart van Porsche. Wandel door de fabriek en kom veel te weten over het volledige productieproces. Een klassieker die iedere keer verrast, ook al kreeg je in het verleden al eens een rondleiding achter de schermen.

Na deze interessante ervaring heb je de keuze : Weinig tijd, dan kan je de reis huiswaarts aanvatten.

Nog tijd over ? Dan kan je mee lunchen in Weissach. De thuishaven van de R&D van Porsche.

Na de lunch een blitzbezoek aan de shop op het terrein van Porsche Weissach.

Met een beetje geluk zie je een prototype op de openbare weg getest worden. Kippenvel voor de liefhebbers en een mooie afsluiter van deze Tour.

PRIJS

REGLEMENT

Wat zijn de regels voor deze Tour ? Met welke auto kan worden deelgenomen ? RUFIE wenst in de eerste plaats autoliefhebbers samen te brengen. De passie voor de automobiel is belangrijker dan het al dan niet beschikken over een zeer exclusieve sportwagen. Elitair doen staat niet in ons woordenboek. De gemiddelde klant van RUFIE beschikt vaak over een Porsche, oud of nieuw. Voor deze Tour staan we zeker open van vele andere merken, liefst met een sportief karakter. Verschillende merken bij elkaar is stof voor leuke uitwisselingen en boeiende gesprekken. Voel aub geen drempel en contacteer ons als je twijfelt. Je wordt geacht met het reglement akkoord te gaan bij de inschrijving. Het volledige reglement vind je hier : Reglement The Porsche Factory Tour 2018