Wat te verwachten van deze Tour ?

Ontdek het hippe Hamburg.

Bezoek het Prototyp Museum, de Elbphilharmonie, Miniatur Wunderland, Volkswagen Autostadt en nog veel meer…

Gun jezelf een weekend echte luxe.

Verblijf in één van de beste hotels van Hamburg.

Zalig genieten met andere petrolheads.

THE WORLD IS A BOOK.  IF YOU DON’T TRAVEL,

YOU READ ONLY ONE PAGE.

DAG 1

Ontbijt :

Starten met ontbijt doen we tussen Eindhoven en Venlo op een mooi domein.

Na de briefing gaat het richting Bremen.

Lunch :

In Bremen lunchen we bij het idyllische Dorint Park hotel. Tevens een mooie plek voor een fotoshoot.

Namiddag :

Van Bremen naar Hamburg is het een goed uur rijden, waar we het Prototyp Museum in Speicherstadt bezoeken. Dit museum is uniek in zijn soort. Je vindt er prototypes van verschillende merken. Daarnaast veel memorabilia van een rijke racegeschiedenis.

Daarna rijden we richting Hotel Grand Elysée. Deze vaste waarde in de stad, met een beoordeling van 9,2 op booking.com heeft alles in huis om het naar onze zin te maken.

Avond :

Deze eerste avond hoeven we de deur niet meer uit. Dineren doen we lekker in hotel Grand Elysée. De liefhebbers sluiten de avond af in de bar.

DAG 2

Ontbijt :

Pasen beginnen we rustig met een uitgebreid ontbijt in het hotel.

Ochtend :

Na het ontbijt gaan we met de wagen op verkenning rond Hamburg. We rijden langs de oevers van de Elbe naar Blankenese. Een pittoreske omgeving dicht bij het water waar je grote zeeschepen en cruises ziet voorbijvaren.

Namiddag :

Tijd om Hafencity te bezoeken. Daar vind je de Elbphilharmonie. Deze concertzaal is gehuisvest in een architecturale parel met een kostenplaatje van 789 miljoen euro ! Boven op het gebouw krijg je een mooi uitzicht op de haven en de stad.

Daarna stappen we naar Miniatur Wunderland. Uniek en de grootste modelspoorbaan ter wereld. Enkele cijfers : Op het 1499 m² grote oppervlak ligt in totaal 15,4 kilometer aan spoorbaan op HO-schaal, waarop 1040 digitaal gestuurde treinen met 14.450 wagons rijden, 389.000 led’s, 9250 auto’s (zowel rijdend als stilstaand), 70 schepen, 4340 gebouwen, 130.000 bomen en 263.000 menselijke figuurtjes (stand februari 2018). 

Avond :

Het diner is buitenshuis. Je hoeft niet te rijden, want er is een shuttle geregeld. Geen zorgen voor dat biertje of een glas wijn. De locatie zelf gaan we nog niet verklappen. Uiteraard zal je aangenaam verrast zijn.

DAG 3

Ontbijt :

Paasmaandag begint met een laatste keer genieten van het Grand Elysée. Na het ontbijt rijden we richting Wolfsburg, +/- 2 uur rijden.

Namiddag :

In Wolfsburg bezoeken we Autostadt, een trekpleister van Volkswagen met ieder jaar meer dan 2 miljoen bezoekers. Je vindt er tal van paviljoenen van de verschillende automerken onder de Volkswagen Group, zoals Bugatti, Audi, Porsche,…

Lunchen doe je vrij in één van de restaurants. Het programma maken we bewust niet te zwaar deze dag, zodat je zelf het uur van aankomst thuis kan kiezen. In ieder geval is er veel te bezichtigen als je wenst in de thuishaven van Volkswagen. Zo komt aan deze mooie Tour een einde.

Speciale dank aan René Staud Studios om de afbeelding van de Typ 64 in de poster te mogen gebruiken.

PRIJS

 

REGLEMENT

Wat zijn de regels voor deze Tour ? Met welke auto kan worden deelgenomen ?

RUFIE wenst in de eerste plaats autoliefhebbers samen te brengen. De passie voor de automobiel is belangrijker dan het al dan niet beschikken over een zeer exclusieve sportwagen. De gemiddelde klant van RUFIE beschikt vaak over een Porsche, oud of nieuw. Voor deze Tour staan we zeker open voor alle premium brands met een sportief model. Verschillende merken bij elkaar is stof voor leuke uitwisselingen en boeiende gesprekken. Voel aub geen drempel en contacteer ons als je twijfelt.

Je wordt geacht met het reglement akkoord te gaan bij de inschrijving.

Het volledige reglement vind je hier : Volledig Reglement The Hamburg Tour